top of page

Live At Olympus - Live At Olympus is een Alternative Folkrock band uit Groningen. Live At Olympus combineert Folk, Roots, Blues, en Rock elementen op een eigenzinnige manier tot een sound waarbij creatieve songwriting en upliftende positieve energie voorop staan.

Dirk-Jan Apoll

Tsveta Boneva

Chris Rockeman

Joost van der Bijl

 
Bio in 154 woorden

Live At Olympus is een Alternative Folkrock band uit Groningen. Ze combineren Folk, Roots, Blues, en rock elementen op een eigenzinnige manier tot een sound waarbij creatieve songwriting en upliftende positieve energie voorop staan.

Front duo Dirk-Jan Apoll en Tsveta Boneva zijn nu samen 3 jaar aan deze muziek aan het bouwen. De core van de LAO sound vertegenwoordigen zij met hun ruwe gitaarpartijen, melodieuze vioollijnen en harmonieuze samenzang. De backbone van de band bestaat uit Chris en Joost, die de basis leggen voor de (soms metrisch afwijkende) grooves.

Deel van de LAO sound is dat soms na chorus 2 er een progressiever uitstapje wordt gemaakt waarbij de totale songlengte niet binnen het 03:20 kader blijft. Maar, geen maat wordt er teveel gespeeld, alles draagt bij aan het bouwwerk van de songs. Een bouwwerk dat wordt ingevuld met interessante melodieën en gedetailleerd samenspel.

Kortom: muzikaal vakmanschap, en dat in een hoopvol positief energiek jasje.

 

Foto's

LAO bewerkt-08953.jpg
LAO bewerkt-08822-2.jpg
DSC_5669.png
LAO bewerkt-09499.jpg

Fotograaf: Floris Venema

 

Actuele Setlist

- Down The Rabbit Hole

- Rollercoaster

- The Attic

- Past The Gate

- The Magic

- The Fool

- Legacy Game

- The Cube

- Anthem

- Weird place

- Self portrait

- Shelter

- Bury A Friend

- Unborn Child

- Stars

The Magic
Past The Gate

 

Video

 

Contact

Mail: Liveatolympus@gmail.com

Telefoon Dirk-Jan: +316 3359 2500

 

Links

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
Anker 6
bottom of page